neljapäev, 29. september 2005

Salajane lindistus Vormsi Vallavolikogu erakorraliselt istungilt

Nii Teet arvas, kui ma vallavanemale umbusalduse avalduse üleandmist kuulates oma pihuarvutiga internetilevi kontrollisin. Hea, et arvutit ära ei võetud ja vaadatud, mis seal sees on.
Aga muidu, mis sinna lindile siis oleks võinud jääda:
Endisele koolidirektorile tehti liiga, et lahti lasti,
vald (vallavanem) raiskas hirmsalt raha, kui talle kompensatsiooni maksis, lapsed nutavad, lapsevanemad on shokis, korruptsioon lokkab, ainult vallavalitsuse liikmed saavad lepinguid ja raha..Enam-vähem kõik. Ühesõnaga, ei kannata kuidagi kahte nädalat valimisteni oodata. Lohutuseks Teedule niipalju, et asi siiski edeneb. Ma juba võtsin kriitikat kuulda ja katkestasin vallaga lepingu. Saavad teised ka rahapaja juurde...

2 kommentaari:

  1. Teedul peaks ju asjad selged olema kui tema vallavanem oli siis -"käis Tallinna ministeeriumides uurimas, kas vallale saab pankrotti kuulutada." Paneb üldse imestama tema julgus inimeste ees pea püsti liikuda ja veel revisjonikomisjonis olla. Süüdimatu vist. Aga see umbusaldamise asi on lihtsalt naeruväärne. Jälle "ajalooline" aps. Vaatan ja imestan seda saare värki.

    VastaKustuta
  2. Ma ei saa küll päris erapooletuna kommenteerida, eksole. Aga praegu on Vormsil nii põnev elu enne valimisi! Äkki oleks võimalik veel luukeresid kapist välja otsida? Saaks enne külma, pimeda ja igava talve tulekut põnevust tekitada. Ja siinkohal teeksin ettepaneku, et edaspidi volikogu istungid võetaks videolindile ja pannakse rahvale vaatamiseks välja. Mind Vormsi valla elaniku ja maksumaksjana huvitab samuti rahva poolt valitud inimeste tehtud otsused ning otsuste põhjendused.

    VastaKustuta