reede, 4. november 2005

Vormsi sai uue vallavanema


Ainult nime kahjuks ei tea öelda. See on endiselt kiivalt hoitav saladus, mida tasapisi tahetakse hakata paotama nn. konkursi käigus. Igal juhul hääletati täna lõplikult maha endise vallavanema Meelis Mägi kandidatuur sellesama häältevahekorraga 5:4. Täiesti selge, et Meelis ise mingil konkursimängimisel enam ei osale ja tema kandidatuur saab päevakorrale tulla vaid siis, kui senini ühtne koalitsioon ilmutab murenemise märke. See kindlasti toimub veel enne järgmisi valimisi, aga täpset aega ennustada, millal Meelise ukse taga kraabitakse, on praegu veel keeruline.

2 kommentaari:

  1. Olekski palju olnud loota, et kui volikogu esimees ning aseesimees on "koalitsioonist", siis "opositsioonile" antakse vallavanema koht. Jutumärgid seetõttu, et minu arvates oleneb opositsiooni ja koalitsooni piir Vormsi praeguses volikogus isikutest, mitte nimekirjast. Kui ikka enamus volikogust on endise vallavanema vastu, milleks siis tuuleveskitega võidelda? Mille nimel? Ilusama Vormsi nimel? Täisehitamata randade nimel? Ju ikka "koalitsoonile" on miski väga närvidele käinud, et järjekindlalt oma kandidaati vallavanemaks trügitakse. Aga jään põnevusega ootama uut vallavanemat ja vallavalitsust.

    VastaKustuta
  2. Valijad olid oma otsuse teinud. Nii väikses vallas valitskse eelkõige ikkagi inimest. Nüüd siis vähemalt selge, et inimeste arvamust ei peeta millekski. Ja järgmistel valimistel ei tasu enam valima minnagi, nagunii sinu hääl ei loe.

    VastaKustuta