neljapäev, 2. veebruar 2006

Kärmas - pervert või äpardunud poliitiline tööriist?

Või mõlemat korraga. Muid võimalusi peale eileõhtust "Pealtnägijat" enam ei ole. No kuhu veel peale presidendi magamistuppa piilumist on võimalik edasi minna. Ainult presidendi alaealiste lapselaste suguelu lahkamiseni meie avalik-õiguslikus televisioonis.
Sinnani vast ei minda ja siis on lootust, et asi piirdub Kärmase poliitilise tööriista staatusega. On ainult küsimus, kas ta on seda vabast tahtest, või tõmmati teda tillist. See sahmimine ja oma käikude mitteläbimõtlemine viitavad pigem teisele võimalusele. Kärmas ei taha tunnistada, et tema edevust pürgida esipaljastaja rolli kasutati külmalt ära. Teda võib lohutada vaid sellega, et ta on üks paljudest, väga paljudest. Meil Vormsiski on kohe mitu tükki.
Nüüd on kõik koos, niipoliitikud kui nende tööriistad, rõõmsalt koos ühes purgis. V.a. Keskerakond,mida oli ka Foorumi saates Kadri Musta näost kenasti näha.

5 kommentaari:

  1. Olen tihti mõelnud, kui asjad tunduvad kokkulangevat, et kas kokkulangevused on ikka alati teadlikud. Vahel tundub, et asjad langevad kokku, kuna oli midagi kokkulangeda. Kui Kärmas on puhas ja haaras kinni heast loost, mis vaatajareitinguid tõstab, siis kõik järgnevad arvamised on lihtsalt arvamised...

    VastaKustuta
  2. Nii kipun minagi viimasel ajal arvama. ainult keegi kasutas seda Kärmase nõrkust ära...

    VastaKustuta
  3. Jah, masendav vennike. Kindlasti oli koolis ka oivik ning kitus õpsile kõik ära.

    VastaKustuta
  4. kõrgemad väed on kärmase ja selle express punapea pundi ammu maha jätnud

    nende energija läheb nüüd uppuva laeva vajumise peale ja rottide püüdimise peale, kes laevast välja jooksevad

    kas see on ettekuulutus, ma ei tea

    VastaKustuta
  5. Haiged inimesed ikka, tahavad elada silmaklappidega ja teadmatuses! Kui keegi julgem ajakirjanik räägib ja toob avalikkuse ette rõvedaid sündmusi meie punapresidendi perekonna teemadel, kus presidendilossi rüvetatakse ja kustakse lipu peale, siis NIMETAVAD IDIOODID AJAKIRJANIKKU PERVERDIKS! Kui aga kõik toimub salaja ja meie sellest ei tea, siis on kõik OK! Kui lapsepilastajate tegevus kistakse avalikkuse ette ja näidatakse milline on nende tegelik olemus, siis jälle AJAKIRJANIK SÜÜDI! Millegipärast ei tundu kellelegi, et pervert on süüdi, süüdi on see, kes tõe päevavalgele toob!!! IDIOODIKARI on ikka inimesed, täiesti uskumatud idioodid!!!
    Minu sügav kummardus julgetele ajakirjanikele, Kärmasele ja Kersnale! Mina ja minusugused vajavad TÕDE, aga mitte mingit ila!!!

    VastaKustuta